Trial Account etiketine sahip kayıtlar gösteriliyor. Tüm kayıtları göster
Trial Account etiketine sahip kayıtlar gösteriliyor. Tüm kayıtları göster

11 Ocak 2012 Çarşamba

Windows Azure Trial Accunt

Eğer azure trial account kullanıyorsanız dikkat edin, 3 ay sonunda tüm verileriniz sql azure daki database leriniz dahil hepsi siliniyor ve geri getirmenin bir yolu yok. Benim başıma geldi. Haftaya proje sunumumuz var ve tüm veri tabanını tekrardan oluşturmak zorunda kaldık :(